Evangelisatiecommissie

 •  
  De evangelisatiecommissie heeft als doel om mensen, die het evangelie niet kennen of ervan vervreemd zijn, (opnieuw) met het evangelie in aanraking te brengen. De commissie werkt vanuit  de Nederlands Hervormde kerk Ameide/Tienhoven en de Sionkerk.
  Vanuit de Sionkerk werkt mee:
  Gerrie van Dijk, Hoepmakersstraat 14, 4233 GM Ameide, 0183-602669.
   
  De evangelisatiecommissie bestaat uit verschillende werkgroepen:
   
  De werkgroep Camping:
  tijdens de zomervakantie worden vier weken allerlei activiteiten georganiseerd op Camping De Koekoek te Tienhoven.
   
  Werkgroep 4 – 12 jaar:
  het organiseren van kinderwerk op verschillende manieren veelal in de diverse schoolvakanties.
   
  Werkgroep 21-65:
  Heeft ook als doel mensen in onze eigen kerken te motiveren om te getuigen van hun geloof. Missionair betrokken maken. Organiseren o.a. de Open deurdienst, tentdienst en Praiseavond en de Alphacursus. 
   
  Ontdekkengroep.
  Voor de Alphacursus zoeken we nog versterking van het team o.a. in de kookgroep, de muziekgroep of gespreksleider of inleider. Organiseert activiteiten voor mensen die dreigen weg te glijden van de kerk.
   
  Werkgroep Echo:
  Het bezorgen van de Echo bij mensen die van de kerk vervreemd zijn en het onderhouden van de contacten.
   
  Werkgroep Ameide – Tienhoven:
  Richt zich op het aanwezig zijn bij grote activiteiten in onze dorpen (bijv. de nachtmarkt). Doelgroep is alle mensen van Ameide en Tienhoven. O.a. het organiseren van de zangdiensten in de NH-kerk op 2e Paasdag en 2e Pinksterdag.
   
  Facilitaire werkgroep:
  Zo is er voor ieder de mogelijkheid om met zijn talenten/kwaliteiten mee te werken. Heb je zin om mee te werken in één van de werkgroepen? Wil je nog meer informatie? Bel of mail : 0183-602669 gerrie_ameide@hotmail.com
  0183-601969 madelene.bikker@filternet.nl (secretariaat)
   
  De technische staf- zij beheren de geluidsinstallatie en de tent (beide eigendom van de evangelisatiecommissie). Zij onderhouden het kerkhuisje op de camping en assisteren de diverse werkgroepen bij klussen van technische aard.