Adventskalender

 • Vanaf zondag 28 november kunt u deze adventskalender volgen op onze site.
  Zie: http://www.sionkerkameide.nl/?page_id=14660
  In de Petrus-adventskalender is bij elke dag een overdenking beschikbaar, aangevuld met (gespreks)vragen, gebeden en liederen. 
  Thema: In een ander licht
  Dit jaar staat in de adventskalender het laatste boek uit de Bijbel centraal, de Openbaring van Johannes. Dit is een forse uitdaging. Openbaring is immers geen eenvoudig boek. Het staat vol rampen en mysterieuze visioenen. Maar het Bijbelboek is de moeite meer dan waard. Het wil de christenen van toen – en nu – bemoedigen en aansporen om in adventstijd te leven: Hij komt.
  Naast de dagelijkse overdenkingen bevat de online kalender verschillende extra’s, zoals interviews met de predikanten die een bijdrage leverden aan de kalender, passende adventsliederen en tips om dieper Openbaring in te duiken. Een mooie manier om bewust toe te leven naar Kerst!